Nyelvtanulás egyéni módszertannal
Nyelvoktatásban több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. Módszertani újításainkkal elsõsorban olyan hallgatóknak igyekszünk segíteni, akik a tömegoktatásból kiábrándulva a gyakorlatban jól használható nyelvtudás megszerzésére törekednek. Szolgáltatásaink szervezésében figyelembe vettük az egyéni idõbeosztást (például hétvégi kurzusok, e-learning), az egyéni használati igényeket (szakmai nyelv) és tanulói alkatot (egyénre szabott módszertan).
Szakmai nyelvi kurzusok

A Hungarolingua Nyelviskola fõ profilja az egyéni igényeket kielégítõ praktikus nyelvtudás nyújtása.

Diákjaink többsége olyan munkahelyen dolgozik, ahol munkanyelv az angol. Számukra dolgoztuk ki az Office English kurzusunkat.

Másoknak szakmai nyelvvizsgára van szükségük. Nekik mindössze azt a módszertant kell pluszban elsajátítaniuk, amellyel az alaptudásukat hozzáigazíthatják a szakmai követelményekhez. Szakmai nyelvre specializálódott kollegáink felkészítik Önt az adott szakmai nyelvvizsgára.

Nálunk 6-8 fõs csoportokban tanulhat, a nyelvvizsgát adó intézmények vizsga elõkészítõ tanfolyamainál jóval olcsóbban, mindemellett több egyéni odafigyeléssel és rövidebb idõ alatt. Ezt úgy érjük el, hogy távoktatási elemekkel kombináljuk a felkészülést. Így a tantermi foglalkozásokon az interaktivitás dominál és egyéni konzultációra is mód nyílik.

Fõ profilunk az idegenforgalmi szaknyelv, valamint a közgazdasági szaknyelvi vizsgára felkészítõ kurzus (elsõsorban angolból indítunk elõkészítõt).

Kiemelten ajánljuk

Legal English Office English English for the Film Industry

Bõvebben... Kattintson!
Ajánljuk figyelmébe a további szaknyelvi tanfolyamainkat is:

Business English
Konferencia angol
Medical English (orvos)
Medical English (ápoló)
Mûszaki angol
IT English
Szálloda- és vendéglátóipari szaknyelv

Oktatási formák - most új árakon!

Office English Szaknyelvi vizsgára felkészítõ tanfolyam
Kiscsoport 4-6 fõ 1500 Ft/óra Kiscsoport 2-6 fõ 1800 Ft/óra
Mini csoport 2-3 fõ 2400 Ft/óra Mini csoport 2-3 fõ 3000 Ft/óra
Egyéni 1 fõ 3800 Ft/óra Egyéni 1 fõ 4200 Ft/óra

Jelentkezz itt: klikk!

Hungarolingua Nyelviskola, 1084 Bp. Rákóczi tér 10 Tel.: 333-47-42, E-mail: kapcsolat@hungarolingua.hu Nytsz.: 01-0191-07